Zapečený karfiol s mletým mäsom a smotanovo-cesnakovou omáčkou!

Väčšina z nás vie, že dostať do detí odporúčanú dávku ovocia a zeleniny môže byť niekedy až nadľudsky náročná úloha. Rovnako tak väčšina mužov zeleninu príliš nevyhľadáva a radšej si naloží porciu mäsa navyše.

Zelenina je ale veľmi dôležitá a obsahuje pre telo nepostrádateľné látky, vitamíny a živiny. Perfektný je napríklad karfiol. Pripravte ho podľa tohto receptu zapečený s mäsom a smotanovou omáčkou a doma zmizne raz dva!

Zloženie:

1 hlávkový karfiol
1 kg mletého mäsa
1 hrnček ryže
1 cibuľa
3-4 strúčiky cesnaku
500 ml smotany na varenie
strúhaný syr
1 vajce
olej
bylinky

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*