Postup:
Na tortu budeme potrebovať dokopy 3 korpusy. Je možné ich pripraviť aj spolu, ak sa však chcete vyhnúť nerovnostiam, odporúčame pripraviť každý korpus zvlášť. Vajíčka rozdelíme a žĺtka vymiešame so xylitolom. Následne primiešame kakaový prášok so sódou bikarbónou a múkou.
Bielka vymiešame na tuhú penu a opatrne ju primiešame do žĺtkovej zmesi. Cesto vylejeme do tortovej formy s priemerom 20 cm a pečieme na 180°C približne 15-20 minút. Žĺtka vymiešame s malým množstvom mlieka a s pudingmi, následne pridáme xylitol.
Nakoniec pridáme zostatok mlieka a na miernom ohni povaríme, kým sa zmes trocha nezhustí. Mixérom miešame do vychladnutia a pridáme kokosovú múčku. Krém rozdelíme na tri časti a potrieme ním korpusy. Dozdobíme podľa potreby. Dobrú chuť!
Leave a Reply