Zelené končeky z jarnej cibuľky nevyhadzujte. Pozrite sa, na čo sú výborné!

Jarná cibuľka je obzvlášť užitočná potravina. Zvyčajne ich zelené konce končia v koši. A napriek tomu je táto časť cibule vhodná na ošetrenie. Má protizápalové vlastnosti, pomáha v boji proti prechladnutiu, reguluje krvný tlak, bojuje proti plesniam, stresu a únave.

Ak trpíte zápalom hltana, môžete sa ho zbaviť použitím kúska cibule, strúhaného zázvoru a soli.
Suroviny nasekajte a položte ich na uterák, aby sa zohriali. Dobre ho zabaľte a priložte na zapálené miesto (hlava, ruky alebo chrbát).

Zelená cibuľa môže poskytnúť úľavu, ak máte opuchnuté nohy. Cibuľu varte niekoľko minút. Potom  rozmixujte v mixéri, kým z nej nevznikne pasta. Naneste masť na opuchnuté časti tela. Uvidíte, že sa Vám uľaví!

Zdieľajte článok aj so svojimi priateľmi.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*