Ingrediencie:
- 3 šálky pšeničnej polohrubej múky
- 1 šálka cukru
- 1/2 šálky oleja
- 1 šálka vody
- 3 polievkové lyžice kakaa
- 1,5 lyžičky prášku do pečiva
Krém
- 25 dkg masla
- 1/2 šálky práškového cukru
- 15 dkg Truffle cukríkov
- 1/2 šálky cukru
- 1 šálka sušeného mlieka
- 1/3 šálky mlieka
- Maslo a cukor vyšľahajte do bielej peny, pridáme aj mlieko (aj sušené, aj normálne) a pomleté cukríky a vyšľaháme do nadýchaného krému.
Punč
- 4 polievkové lyžice čerešňového likéru
- 1/3 šálky vody
- 1 polievková lyžica cukru
- Ingrediencie dôkladne premiešame.
Postup:
- Do misy pridáme olej, vodu, cukor, múku, kakaový prášok.
- Cesto dôkladne premiešame a vložíme do formy s priemerom 21 cm.
- Vyložené papierom na pečenie pečieme asi 45 minút pri 170 stupňoch Celzia.
- Cesto prekrojíme na polovicu, namočíme punčom a potrieme krémom
- Vrch natrieme smotanou a posypeme strúhanou čokoládou.
Prajeme dobrú chuť! A ak sa Vám recept páči, podeľte sa oň aj s ostatnými.
Leave a Reply