2-minútová blesková marináda na mäso: Neprekoná ju nič a mäso je po nej lahodné a šťavnaté!

POSTUP

Ako prvé si zmiešajte sójovú omáčku spolu s medom. Táto kombinácia je veľmi dôležitá. Do zmesi ďalej pridajte bylinky, korenie a olej. V tejto fáze treba marinádu poriadne premiešať aby sa olej neusadil na jednom mieste. Na záver pridávame semienka, prípadne nimi mäso posypeme až na plechu. Keďže je sójová omáčka sama o sebe dosť slaná, nie je potrebné marinádu soliť. Mäso marinujte približne hodinu.

Najlepšia kombinácia bude, ak budete prsia piecť spolu so zemiakmi, no pokojne ho na papieri na pečenie pripravte aj samostatne. Keď med v rúre skaramelizuje, je to to najlepšie! Dajte si však pozor, aby vám med nezhorel. Pečieme na 180 stupňov približne 25 minút. Dobrú chuť.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*