Tento obyčajný produkt, ktorý má každá z nás doma, zlepší vzhľad vašej pokožky!

Mnoho ľudí sa stará o svoj vzhľad a vždy sa snaží predviesť to najlepšie. Sú ale veci, ktoré nepreskočíme, sú to roky, ktoré plynú – úhlavný nepriateľ krásy. Aj keď nemôžeme vrátiť čas, môžeme si urobiť čas na starostlivosť o našu pokožku a zabrániť známkam starnutia. Existujú stovky nápadov, ako sa online zbaviť vrások, počnúc kúzelnými krémami z morských rias a končiac chirurgickými zákrokmi.Ako sa ukazuje, nepotrebujete efektnú kozmetiku, nieto zásah chirurga na zlepšenie vášho vzhľadu.

Výrobok, ktorému sa v tomto článku venujeme, sa používa takmer v každej domácnosti – je to jedlá sóda.

Výskum na hydrogénuhličitanu sodnom ukázal, že má priaznivý účinok na pokožku. Lekári a kozmetológovia ho odporúčajú používať v mnohých kozmetických procedúrach. Vďaka jedlej sóde sa môžeme postarať o pokožku tváre, prestavať vlasy, vybieliť zuby a posilniť nechty. Hydrogénuhličitan sodný sa nachádza v mnohých kozmetických prípravkoch a oplatí sa ho používať sólo – dokonca aj pri umývaní tváre. Vďaka svojim vlastnostiam preniká do pórov a dôkladne ich čistí, zabíja baktérie.

Použitie jedlej sódy v starostlivosti o pokožku

Bojuje proti akné

Jedlá sóda má silné antiseptické vlastnosti, vďaka ktorým účinne bojuje proti kazom, akné, alergickým vyrážkam a dokonca hojí bodnutie hmyzom.

Čistí pokožku

Jedlá sóda sa používa pri starostlivosti o všetky typy pokožky. S jeho pomocou bojujeme so zápalom, odmastíme pokožku a dôkladne vyčistíme póry.

Osviežuje pokožku

Hydrogénuhličitan sodný obsiahnutý vo zvlhčujúcich výrobkoch dokonale upokojuje podráždenie a zabíja baktérie a tiež rozjasňuje pokožku, vďaka čomu účinne odstraňuje zafarbenie.

Pamätajte, že stav pokožky do značnej miery závisí od vášho životného štýlu. Zdravá, vyvážená strava a pravidelná fyzická aktivita vám umožní užívať si mladý a atraktívny vzhľad po mnoho rokov bez toho, aby ste museli míňať veľa peňazí za kozmetiku.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*