Ingrediencie:
- 1 dvojité kuracie prsia
- asi 400 gramov vašich obľúbených cestovín, pre mňa penne
- 250 gramov syra mascarpone
- 2-4 lyžičky chrenu, podľa chuti
- zväzok čerstvej petržlenovej vňate
- soľ, korenie, obľúbené bylinky pre hydinu
- olej na vyprážanie
Príprava:
- Kuracie prsia nakrájame na kocky, vložíme do misy, posypeme koreninami, pridáme trochu oleja / olivového oleja. Dôkladne premiešame a necháme chvíľu marinovať.
- Medzitým si uvaríme cestoviny v osolenej vode.
- Opečieme kura na panvici, keď je opečené, pridáme ku kuraťu mascarpone a chren, miešame, kým sa nerozpustí a pekne spojíme s ostatnými ingredienciami, aby vznikla krémová omáčka, keď je hotové, vypneme plyn, pridáme nakrájané petržlen.
- Uvarené scedené cestoviny zmiešame s omáčkou a podávame.
Prajeme dobrú chuť :)❤
Leave a Reply