Broskyňová piškóta: Slnečná chuť broskýň v kombinácii so smotanovým krémom vyčarí úsmev na všetkých tvárach!

Ingrediencie na piškótové cesto:
  • 70 g hladkej múky
  • 110 g cukru
  • 3 vajcia
  • 1 lyžička prášku do pečiva
Ingrediencie na krémovú hmotu:
  • 500 ml hustej smotany (30%)
  • 500 g syra mascarpone
  • 5-6 lyžíc práškového cukru
  • 2 polievkové lyžice želatíny
  • 80 ml vriacej vody (na výrobu želatíny)
Ingrediencie na broskyňovú hmotu:
  • 2 plechovky broskýň (2 x 820 g)
  • 3 broskyňové želé (3 x 75 g)
  • 600 ml vriacej vody (na želé)
Punč na namočenie piškóty:
  • 150 ml prevarenej vody
  • 2 polievkové lyžice limetkovej alebo citrónovej šťavy
  • 2 polievkové lyžice cukru

Postup nájdete v priloženom videu:

Prajeme príjemné pečenie a dobrú chuť!👩‍🍳👌😋
Ak sa Vám recept páči, zdieľajte ho aj s ostatnými na Facebooku. Ďakujeme ❤

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*