Ingrediencie:
- 5 veľkých vajec
- 2/3 šálky cukru (150 g)
- štipka soli (3 g)
- 1 a 1/4 šálky polohrubej múky (180 g)
- 2 polievkové lyžice zemiakovej múky (50 g)
- 5 polievkových lyžíc oleja (50 g)
- 1 šálka prevarenej, teplej vody
- 2 ploché lyžičky cukru
- 1/2 citrónovej šťavy
Krém:
- 6 kusov polovíc broskýň
- 6 čajových lyžičiek želatíny (30 g)
- 300 g prírodného gréckeho jogurtu
- 5 polievkových lyžíc cukru (50 g)
- vanilkový cukor
- 300 ml šumivého vína
- 500 g smotany 30%
Želé:
- 1 broskyňové želé
- 2 poháre vriacej vody
- 2 plechovky nakrájaných broskýň (mínus 6 rozmixovaných na začiatku)
Postup si môžete pozrieť v priloženom videu:
Dobrú chuť! Nezabudnite zdieľať s priateľmi. Ďakujeme 💗.
Leave a Reply