Zloženie:
- 50 dkg kuracej pečene
- 60 dkg zemiakov
- 3 strúčiky cesnaku
- majoránka
- oregano
- mleté paprikové korenie
- soľ, korenie
- olej
Príprava:
- Zemiaky ošúpeme, nakrájame na veľké kúsky a 5 minút varíme v korenenej vode, potom ich scedíme.
- Pečeň očistíme a varíme 5 minút, scedíme a pridáme k zemiakom, vložíme do vymasteného pekáča.
- Rozdrvený cesnak a korenie rozmiešajte v pol dl oleja a zalejte ním zemiaky a pečeň.
- Pečte v rúre vyhriatej na 180 °C približne 40 minút, občas otočte, aby boli všetky strany dobre prepečené.
Prajeme dobrú chuť! A ak sa Vám recept páči, zdieľajte ho aj so svojmi priateľmi na Facebooku.
Leave a Reply