Pochúťka, ktorú si jednoznačne musíte pripraviť! Nátierka z kuracej pečienky: Prekvapte svojich hostí úžasným predjedlom…

Prísady:
  • 1 balenie hydinovej pečene
  • 1 plechovka lúpaných paradajok
  • 2 vajcia uvarené natvrdo
  • 1 cibuľa
  • olej
  • soľ, mleté biele korenie, petržlenová vňať
  • chlieb
Postup:
  1. Cibuľu a hydinovú pečeň nakrájajte na malé kúsky. Na panvici rozohrejte olej a opečte na ňom cibuľu do hneda. Vyberte z panvice a odložte na tanier. Do toho istého oleja vložte hydinovú pečienku a opekajte zo všetkých strán najviac 5 minút. Potom by mohla stvrdnúť a nebola by taká chutná. Hotovú pečienku a šťavu dajte do misy.
  2. Vajíčka nakrájajte na kúsky. Pridajte ich k pečeni spolu s odkvapkanými paradajkami a opečenou cibuľou. Všetko jemne roztlačte a premiešajte. Zmes dochuťte soľou a korením. Hotovú zmes natrite na plátky chleba, posypte nasekanou petržlenovou vňaťou, prípadne obľúbenou zeleninou a podávajte.
DOBRÚ CHUŤ!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*