Pochúťka, ktorú si jednoznačne musíte pripraviť! Nátierka z kuracej pečienky: Prekvapte svojich hostí úžasným predjedlom…

Prísady:
  • 1 balenie hydinovej pečene
  • 1 plechovka lúpaných paradajok
  • 2 vajcia uvarené natvrdo
  • 1 cibuľa
  • olej
  • soľ, mleté biele korenie, petržlenová vňať
  • chlieb
Postup:
  1. Cibuľu a hydinovú pečeň nakrájajte na malé kúsky. Na panvici rozohrejte olej a opečte na ňom cibuľu do hneda. Vyberte z panvice a odložte na tanier. Do toho istého oleja vložte hydinovú pečienku a opekajte zo všetkých strán najviac 5 minút. Potom by mohla stvrdnúť a nebola by taká chutná. Hotovú pečienku a šťavu dajte do misy.
  2. Vajíčka nakrájajte na kúsky. Pridajte ich k pečeni spolu s odkvapkanými paradajkami a opečenou cibuľou. Všetko jemne roztlačte a premiešajte. Zmes dochuťte soľou a korením. Hotovú zmes natrite na plátky chleba, posypte nasekanou petržlenovou vňaťou, prípadne obľúbenou zeleninou a podávajte.
DOBRÚ CHUŤ!
Written By
More from redakcia
8 zvláštnych liekov s úžasnými výsledkami!
Spomínate si na tie zvláštne lieky, ktoré používala vaša babička, keď ste...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *