Suroviny:
- 1 kg tvarohu
- 8 žĺtkov
- 1 veľké balenie smotany 18% (400g)
- 1 veľké balenie 30% smotany (400 g)
- 1,5 šálky cukru (300 g)
- 2 citrónové želé bez cukru (2 x 40 g)
- pár kvapiek citrónovej arómy alebo lyžička citrónového extraktu
- citrónova šťava (asi 50 ml, 5 polievkových lyžíc)
- strúhaná citrónová kôra
- 8 bielkov
Na citrónovú polevu:
- 1 citrónová želé
- 250 ml horúcej vody (1 pohár)
- 100 g syra mascarpone
- 1 plechovka scedených broskýň
Postup:
Prajeme dobrú chuť!
Ak sa Vám tento tip na recept páči, podeľte sa oň aj so svojimi priateľmi a rodinou.
Leave a Reply