
Ingrediencie:
- 60 dkg kuracie prsia
- 1 pór
- 2 dl kyslej smotany
- 1 dl smotany na varenie
- 1 polievková lyžica ryžovej múky
- 2 bobkové listy
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- soľ korenie
- maslo
Príprava:
Mäso nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Pór nakrájame a opražíme na masle, pridáme čerstvú citrónovú šťavu. Ak je mäso uvarené, pridajte ho, ale nesmažte ho, len ho udržiavajte teplé, kým ho nezalejete kyslou smotanou. Smotanu a kyslú smotanu zmiešame s ryžovou múkou, nalejeme na mäso, dochutíme soľou, korením a pridáme bobkový list. Varte na miernom ohni niekoľko minút. Keď je omáčka už hustá, odstavíme z ohňa, vyberieme bobkové listy a podávame.
Prajeme dobrú chuť!
Leave a Reply