Krémové kuracie prsia: Fantastický a rýchly obed! Jednoduchší recept neexistuje…

Ingrediencie:
  • 60 dkg kuracie prsia
  • 1 pór
  • 2 dl kyslej smotany
  • 1 dl smotany na varenie
  • 1 polievková lyžica ryžovej múky
  • 2 bobkové listy
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • soľ korenie
  • maslo

Príprava:

Mäso nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Pór nakrájame a opražíme na masle, pridáme čerstvú citrónovú šťavu. Ak je mäso uvarené, pridajte ho, ale nesmažte ho, len ho udržiavajte teplé, kým ho nezalejete kyslou smotanou. Smotanu a kyslú smotanu zmiešame s ryžovou múkou, nalejeme na mäso, dochutíme soľou, korením a pridáme bobkový list. Varte na miernom ohni niekoľko minút. Keď je omáčka už hustá, odstavíme z ohňa, vyberieme bobkové listy a podávame.

Prajeme dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*