Nepečený jahodový cheesecake: Nebeská krémová pochúťka, tomuto koláču neodoláte!

  • Výborný a rýchly na prípravu! S týmto koláčom sa nedá nič pokaziť! Odporúčam ho každému, kto sa nechce trápiť s pečením, ale chce si urobiť chutný dezert! 🙂

Potrebujeme:
  • 30 dkg oreo sušienok
  • 7 dkg masla
Na krém:
  • 50 dkg kravského tvarohu
  • 1 dl jahodového jogurtu
  • 1 dl šľahačky
  • 1 vrecúško stužovača
  • 3 polievkové lyžice medu
  • 10 dkg jahôd
  • 1 vrecúško želatíny

Príprava:
  1. Sušienky rozdrvíme a rozdelíme na dve časti. Do väčšej časti vmiešame maslo izbovej teploty a uhladíme do formy vyloženej papierom na pečenie s odoberateľnými stranami.
  2. Tvaroh rozdrvíme vidličkou a pridáme jogurt a med. Želatínu rozpustíme a vmiešame podľa návodu. Vyšľaháme šľahačku, pridáme stužovač a jemne vmiešame, potom pridáme nakrájané jahody.
  3. Krém natrieme na sušienkový základ. Vrch posypeme rozdrvenými sušienkami, trochu ich pritlačíme, aby sa do krému zahladili a dáme na 2 – 3 hodiny do chladničky.
  4. Potom odklopte boky formy a môžete podávať.
Prajeme dobrú chuť a nezabudnite sa o recept podeliť aj so svojimi priateľmi.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*