Takto vzniká RAKOVINA v našom tele a nemecký vedec Otto Heinrich Warburga verí, že sa jej dá predísť len 1 SPÔSOBOM!

Dr. Warburg zistil, že rakovina je výsledkom antifyziologického životného štýlu.

Pri antifyziologickej diéte (hlavne kyslá strava) a fyzickej nečinnosti si telo vytvára kyslé prostredie, ktoré je slabo zásobené kyslíkom, pretože bunková kyslosť kyslík vytláča.

Nedostatok kyslíka a kyslosť sú dve strany tej istej mince: ak má jedna jednu, jedna má druhú. Ak máte príliš veľa kyslosti, automaticky vám v tele bude chýbať kyslík; ak vám chýba kyslík, budete mať prekyslený organizmus. Kyslé prostredie je prostredie bez kyslíka.

  • Ak zdravú bunku pripravíte o 35 % jej kyslíka, môžete ju zmeniť na rakovinovú bunku už za dva dni – tvrdí doktor Warburg.
  • Všetky normálne bunky majú absolútnu potrebu kyslíka, ale nádorové bunky môžu žiť aj bez neho. Je to pravidlo bez výnimky.

Príčinu rakoviny objavili pred 92 rokmi: laureát Nobelovej ceny podal vysvetlenie a spôsob ochrany!

Nádorové tkanivá sú kyslé, zatiaľ čo zdravé tkanivá sú zásadité

Dr. Warburg vo svojej práci „Tumor Metabolism“ ukázal, že všetky rakovinové formy spĺňajú dve základné podmienky: kyslosť krvi a hypoxiu (menej kyslíka).

Zistil, že nádorové bunky sú anaeróbne (nedýchajú kyslík) a nedokážu prežiť v prítomnosti vysokých koncentrácií kyslíka. Nádorové bunky dokážu prežiť len s pomocou glukózy a v prostredí bez kyslíka.

Rakovina preto nie je nič iné ako obranný mechanizmus, ktorý naše bunky využívajú na prežitie v kyslom prostredí bez prítomnosti kyslíka.

Zdravé bunky žijú v zásaditom prostredí plnom kyslíka, čo umožňuje ich normálne fungovanie. Nádorové bunky žijú v kyslom prostredí chudobnom na kyslík.

Kyslosť a zásaditosť organizmu závisí od jedla

Po ukončení tráviaceho procesu potravina v závislosti od svojho nutričného profilu vytvára v organizme podmienky kyslosti alebo zásaditosti. Zjednodušene povedané, zásaditosť organizmu závisí od toho, čo jeme.

Kyslý alebo zásaditý stav sa meria pomocou stupnice pH od 0 do 14, kde 7 je neutrálna zóna. Od 0 do 7 je kyslá a od 7 do 14 je zásaditá.

Naše bunky, aby mohli úspešne fungovať, by mali mať mierne zásadité pH, mierne nad 7. U zdravého jedinca je pH krvi medzi 7,40 a 7,45. Krv sa neustále reguluje, aby neupadla do metabolickej kyslosti. Niektoré potraviny však prekysľujú krv a znečisťujú organizmus.

Potraviny, ktoré prekysľujú organizmus:

Rafinovaný cukor a všetky jeho deriváty – ten je zo všetkého najhorší, pretože v ňom nie sú žiadne bielkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, iba rafinované sacharidy, ktoré škodia tráviacemu systému. Jeho pH je 2,1 (veľmi kyslé)

  • Mäso (všetky druhy)
  • Produkty živočíšneho pôvodu – mlieko a syry, smotana, jogurty atď.
  • Rafinovaná soľ
  • Rafinovaná múka a všetky jej deriváty ako cestoviny, koláče, sušienky atď.
  • Chlieb
  • Margarín Všetky priemyselne spracované a konzervované potraviny, ktoré obsahujú konzervačné látky, umelé farbivá, arómy, stabilizátory
  • Antibiotiká a všetky lieky všeobecne
  • kofeín
  • Alkohol
  • Tabak

Potraviny, ktoré zvyšujú zásaditosť tela:

  • Ovocie-Napríklad citrón má vo vnútri tela veľmi vysoký stupeň zásaditosti. (Nenechajte sa oklamať jeho veľmi kyslou chuťou).
  • Mandle-Extrémne zásadité jedlo!
  • Celé zrniečka-Jedinou alkalizujúcou obilninou je proso. Všetky ostatné obilniny sú mierne kyslé, ale ideálna strava vyžaduje aj určité percento kyslosti, preto by ste mali nejaké obilniny zjesť. Všetky obilniny sa musia konzumovať varené.
  • Med-Má veľmi vysokú zásaditosť.
  • Chlorofyl-Zelené rastliny obsahujú chlorofyl, ktorý je veľmi zásaditý.
  • Voda-Je dôležitá pre tvorbu kyslíka. Vždy zostaňte dobre hydratovaní, pite vodu po malých dúškoch počas dňa.
  • Cvičenie-Cvičenie pomáha udržiavať zásaditosť organizmu, pretože dodáva kyslík do celého tela. Sedavý spôsob života ničí život.

Správny pomer pH

Ako bolo zdôraznené, je úplne nemožné, aby rakovina vznikla u človeka, ktorý sa zdravo stravuje, pije veľa čistej vody a cvičí.

Ak chcete jesť správne, zabezpečte si 60% zásaditú stravu a vyhýbajte sa výrobkom, ktoré sú prevažne kyslé, ako sú limonády, sladkosti, rýchle občerstvenie. Nezneužívajte ho a používajte ho čo najmenej.

Ak ste chorý, v ideálnom prípade by vaša strava mala byť z 80 % zásaditá. Ak máte rakovinu, rada znie, aby ste svoje telo čo najviac alkalizovali. Môžete to dosiahnuť pomocou diéty, cvičenia, vyhýbaniu sa stresu a dodatočný príjem chlorofylu.

Názory odborníkov

Všetky takzvané prirodzené úmrtia nie sú ničím iným ako konečným bodom nasýtenia tela kyslosťou – povedal George W. Creel z Clevelandu, jeden z najuznávanejších chirurgov na svete.

Zdieľajte tento článok aj so svojimi priateľmi.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*