Chrumkavý a lahodný snack za 10 minút? Tento recept na cesnakové parmezánové čipsy sa stane vaším novým favoritom k večernému filmu!
Ingrediencie:
- 1 balenie tortillových plátkov
- 2-3 strúčiky cesnaku (pretlačené)
- 1/4 šálky olivového oleja
- 1/2 šálky strúhaného parmezánu
- Soľ a čierne korenie podľa chuti
- Nasekaná čerstvá petržlenová vňať (voliteľné)
Postup:
- Predhrejte rúru na 180°C.
- Pripravte si ochutený olej: Zmiešajte olivový olej s pretlačeným cesnakom, soľou a korením.
- Nakrájajte tortillové plátky na trojuholníky (ako pizzové kúsky).
- Položte kúsky na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Potrite každý kúsok pripraveným cesnakovým olejom a posypte strúhaným parmezánom.
- Pečte 8-10 minút, alebo kým nebudú čipsy zlatisté a chrumkavé.
- Podávajte s obľúbeným dipom alebo samotné – skvelé k večernému filmu!
Tieto chrumkavé cesnakové parmezánové čipsy sú rýchle, jednoduché a neuveriteľne chutné! Ideálny snack na večer pred televízorom, ktorý si zamiluje celá rodina.
Zdieľajte tento recept s priateľmi a pripravte sa na kulinársky hit!
Leave a Reply