Najkrémovejší dezert: Jednoduchá príprava a ešte rýchlejšia konzumácia!

Pripravte si tento lacný a chutnýdezert, ktorý je taký jemný, že naň nikdy nezabudnete


Ingrediencie:

  • 800 ml vody
  • 4 pudingy (2 vanilkové, 2 čokoládové)
  • 8 lyžíc cukru
  • 250 ml rastlinnej smotany (alebo 250 g chudého margarínu)
  • 100 g práškového cukru
  • 350 g chudých mletých sušienok
  • 2 banány alebo ovocie podľa vlastného výberu
  • 200 g nízkotučnej čokolády

Príprava:

  1. Uvaríme 2 vanilkové pudingy, potom uvaríme 2 čokoládové pudingy. Oba pudingy necháme vychladnúť. Vyšľaháme rastlinnú smotanu, cukor a mletú sušienku.
  2. Zmes rozdeľte na dve časti, potom do vanilkového pudingu pridajte polovicu mletej sušienkovej zmesi a potom to isté urobte s čokoládovým pudingom.
  3. Do žiaruvzdornej misy dáme najskôr hnedú časť plnky, potom nakrájaný banán a potom svetlú časť plnky a polejeme rozpustenou čokoládou.

Dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*