Najlepšia krkovička zo Záhoria: Stačí pridať túto jednu TAJNÚ INGREDIENCIU a lahôdka je na svete.

Z času na čas majú moji chlapci neskutočnú chuť na dobrý kus mäsa. No chcem vymyslieť stále niečo nové, aby to chutilo inak. Nedávno som varila perfektnú plnenú krkovičku…

Recept mám od môjho kolegu, ktorí pochádza zo Záhoria. Priznávam, že tá chuť ma pozitívne prekvapila. Pri tom je jednoduché jedlo – mäso plnené kapustou, ale konečný výsledok je naozaj lahodný. Toto jedlo proste musíte skúsiť!

Ingrediencie:

– 1 kg krkovička

– 1 veľká cibuľa

– 1 kg kapusta

– vývar

– 2-3 lyžice oleja

– koreniny: soľ, čierne korenie, červená paprika, cesnak

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*