Najlepšia krkovička zo Záhoria: Stačí pridať túto jednu TAJNÚ INGREDIENCIU a lahôdka je na svete.

Postup:

  1. Nákrájajte mäso na plátky, ale tak, aby spodok ostal v celku.
  2. Mäso starostlivo okoreníme, osolíme a do zárezov dáme plátky cibule.
  3. Zakryte a nechajte ho v chladničke niekoľko hodín alebo cez noc.
  4. Na druhý deň dáme na dno nádoby v ktorej budeme piecť jednu lyžicu oleja.
  5. Pripravte kapustu: ak je príliš kyslá, opláchnite. Môžete ju aj nakrájať, aby vlákna neboli príliš dlhé.
  6. Na dno misky dáme vrstvu kapusty.
  7. Na kapustu položíme mäso a do zárezov pridáme k cibuli ďalšiu kapustu.
  8. Na mäsko dajte ďalšiu vrstvu kapusty a celé polejte asi šálkou vývaru.
  9. Zakryjeme, a pečieme 2 hodiny na 200 °C.
  10. Podávajte s obľúbenými prílohami. Ja podávam s opekanými zemiakmi.

Dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*