Najlepšia krkovička zo Záhoria: Stačí pridať túto jednu TAJNÚ INGREDIENCIU a lahôdka je na svete.

Z času na čas majú moji chlapci neskutočnú chuť na dobrý kus mäsa. No chcem vymyslieť stále niečo nové, aby to chutilo inak. Nedávno som varila perfektnú plnenú krkovičku…

Recept mám od môjho kolegu, ktorí pochádza zo Záhoria. Priznávam, že tá chuť ma pozitívne prekvapila. Pri tom je jednoduché jedlo – mäso plnené kapustou, ale konečný výsledok je naozaj lahodný. Toto jedlo proste musíte skúsiť!

Ingrediencie:

– 1 kg krkovička

– 1 veľká cibuľa

– 1 kg kapusta

– vývar

– 2-3 lyžice oleja

– koreniny: soľ, čierne korenie, červená paprika, cesnak

Postup prípravy na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Ruský tvarohový koláč od Ľudmilky- u nás doma najlepšia pochúťka, ktorú vykúzlim z tvarohu!
POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 250 gramov masla, 200 gramov práškového cukru, 2 vajcia,...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *