Ak hľadáte ľahšie, ale chutné a sýte jedlo, pri ktorom si zaručene budete oblizovať všetkých 10 prstov, tento recept musíte vyskúšať!

Ingrediencie:
  • 1 kg kapusty
  • 3 celé vajcia
  • strúhanka
  • soľ
  • 1 polievková lyžica žĺtkov
  • tuk na vyprážanie

Príprava:
  1. Kapustu nakrájajte na štvrtiny, ale dbajte na to, aby v nej zostali tvrdé časti, inak sa listy rozpadnú. Potom kapustu vložte na 5 minút do vriacej vody.
  2. V samostatnej miske zmiešajte 3 vajcia, soľ a korenie podľa chuti. Do samostatnej misky môžete dať strúhanku.
  3. Vezmite kúsok kapusty, namočte ho do vajíčka, potom do strúhanky, potom opäť do vajíčka a opečte ho na rozpálenom oleji.
Je to výborné!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*