Babičkin mrvený koláč s pudingom a ovocím: Netreba robiť cesto, stačí len zaliať horúcim pudingom a pridať ovocie…

Potrebujeme:

600 g múka polohrubá

250 g cukor práškový

250 g maslo

1 vajce

1 bal. vanilkového cukru

1 bal. prášku do pečiva

Plnka:

1 l mlieko

2 bal. vanilkového pudingu

4 lyžice kr. cukru

1 vajce

Postup:

Všetky prísady na cesto zmiešame a vytvoríme posýpku. Z mlieka, pudingov a cukru uvaríme puding.Na plech vyložený papierom na pečenie rozložíme 2/3 mrveničky. Zalejeme teplým uvareným pudingom. Poukladáme ovocie (na každú polovicu môžeme dať iné ovocie) a zasypeme zvyšnú posýpkou. Pečieme v mierne vyhriatej rúre 40-50 minút.

Pokračovanie >

Written By
More from Redakcia
Prezidentské zemiaky s hermelínom – Toto triumfne klasické francúzske zemiaky. Geniálna večera za 10 minút!
Tieto zemiaky sú veľmi chutné a úplne jednoduché na prípravu. Recept mám...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *