Ingrediencie na piškótové cesto:
- 70 g hladkej múky
- 110 g cukru
- 3 vajcia
- 1 lyžička prášku do pečiva
Ingrediencie na krémovú hmotu:
- 500 ml hustej smotany (30%)
- 500 g syra mascarpone
- 5-6 lyžíc práškového cukru
- 2 polievkové lyžice želatíny
- 80 ml vriacej vody (na výrobu želatíny)
Ingrediencie na broskyňovú hmotu:
- 2 plechovky broskýň (2 x 820 g)
- 3 broskyňové želé (3 x 75 g)
- 600 ml vriacej vody (na želé)
Punč na namočenie piškóty:
- 150 ml prevarenej vody
- 2 polievkové lyžice limetkovej alebo citrónovej šťavy
- 2 polievkové lyžice cukru
Postup nájdete v priloženom videu:
Prajeme príjemné pečenie a dobrú chuť!👩🍳👌😋
Ak sa Vám recept páči, zdieľajte ho aj s ostatnými na Facebooku. Ďakujeme ❤
Leave a Reply