Chrumkavé cesnakové parmezánové čipsy za 10 minút!

Chrumkavý a lahodný snack za 10 minút? Tento recept na cesnakové parmezánové čipsy sa stane vaším novým favoritom k večernému filmu!

Ingrediencie:

  • 1 balenie tortillových plátkov
  • 2-3 strúčiky cesnaku (pretlačené)
  • 1/4 šálky olivového oleja
  • 1/2 šálky strúhaného parmezánu
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti
  • Nasekaná čerstvá petržlenová vňať (voliteľné)

Postup:

  1. Predhrejte rúru na 180°C.
  2. Pripravte si ochutený olej: Zmiešajte olivový olej s pretlačeným cesnakom, soľou a korením.
  3. Nakrájajte tortillové plátky na trojuholníky (ako pizzové kúsky).
  4. Položte kúsky na plech vystlaný papierom na pečenie.
  5. Potrite každý kúsok pripraveným cesnakovým olejom a posypte strúhaným parmezánom.
  6. Pečte 8-10 minút, alebo kým nebudú čipsy zlatisté a chrumkavé.
  7. Podávajte s obľúbeným dipom alebo samotné – skvelé k večernému filmu!

Tieto chrumkavé cesnakové parmezánové čipsy sú rýchle, jednoduché a neuveriteľne chutné! Ideálny snack na večer pred televízorom, ktorý si zamiluje celá rodina.

Zdieľajte tento recept s priateľmi a pripravte sa na kulinársky hit!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*