Potrebujeme:
- 450 g horká čokoláda
- 200 g mliečna čokoláda
- 250 g mäkké maslo
- 3 PL smotana na šľahanie
- 1 PL mletá škorica
Na obaľovanie:
práškový cukor, kakao, škorica
Postup:
1. Horkú a mliečnu čokoládu nasekáme a spolu so smotanou na šľahanie rozpustíme nad horúcim vodným kúpeľom. Necháme trocha vychladnúť.
2. Mäkké maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a s mletou škoricou dopenista. Pridáme čokoládovú zmes, premiešame, prikryjeme a necháme 2 až 3 hodiny v chladničke.
3. Z vychladnutej zmesi vyformujeme guľôčky a podľa chuti ich obalíme v práškovom cukre, kakau alebo v škorici.
Ak sa Vám recept páči, zdieľajte ho aj so svojími priateľmi. ❤
Leave a Reply