Čokoládové pralinky, ktoré budú ozdobou každého sviatočného stola!

Potrebujeme:

  • 450 g horká čokoláda
  • 200 g mliečna čokoláda
  • 250 g mäkké maslo
  • 3 PL smotana na šľahanie
  • 1 PL mletá škorica
Na obaľovanie:
práškový cukor, kakao, škorica

Postup:

1. Horkú a mliečnu čokoládu nasekáme a spolu so smotanou na šľahanie rozpustíme nad horúcim vodným kúpeľom. Necháme trocha vychladnúť.
2. Mäkké maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a s mletou škoricou dopenista. Pridáme čokoládovú zmes, premiešame, prikryjeme a necháme 2 až 3 hodiny v chladničke.
3. Z vychladnutej zmesi vyformujeme guľôčky a podľa chuti ich obalíme v práškovom cukre, kakau alebo v škorici.
Ak sa Vám recept páči, zdieľajte ho aj so svojími priateľmi. ❤

 

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*