Čokoládovo-tvarohový dezert BEZ PEČENIA! Dobrota, ktorú zvládne každý začiatočník

Budeme potrebovať:

  • 450 g tvarohu
  • pol pohára mlieka
  • 2 lyžice kakaa
  • vanilín
  • 400 g  kyslej smotany
  • pol pohára cukru
  • 20 g želatíny

Postup:

  • Želatínu si zalejte teplým mliekom a nechajte 15-20 minút postáť. Dôležité je, aby mlieko nebolo vriace. Do druhej misky pridajte tvaroh, cukor, kyslú smotanu a vanilku. Dôkladne premiešajte a pridajte želatínu.
  • Hotovú zmes zmiešanú so želatínou rozdeľte na dve časti. Do jednej časti pridajte 2 lyžice kakaa. Do formy následne striedavo pridávajte obe tvarohové cestá. Naplnenú formu teraz uložte do chladničky aby poriadne zatuhla. Na vrch môžete tvarohovú tortu posypať strúhanou čokoládou alebo ovocím (čučoriedky, maliny, jahody). Ak chcete vytvoriť vzor, pomôžte si vareškou.

Pokračovanie >

sovkusom.ru

Written By
More from Redakcia
Recept na domáci krémový Monte dezert: Raz skúsite a na ten kupovaný si už ani nespomeniete!
Výborný recept na domáci Monte dezert, ktorí milujú malí i veľkí maškrtníci....
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *