Dokonalá pleť s touto radou za pár minút!

Akné sa môže na tvári vytvoriť kedykoľvek. Môže byť spôsobená hormonálnymi zmenami, zlou stravou a nedostatočnou hygienou. Ak chcete, aby vaša pleť bola zdravá a bez akné, pravidelne používajte nasledujúcu prírodnú metódu.

A na to budete potrebovať len obyčajný plátok paradajky. Vďaka tomu bude vaša pleť oveľa mladšia a zdravšia ako kedykoľvek predtým. Ak máme v záhrade čerstvé a zrelé paradajky, je to veľmi jednoduché. A ak nie, môžete si ich jednoducho kúpiť v obchode.

Prečo sú paradajky také skvelé?

Paradajky sú jedným z najúčinnejších liekov na akné. Obsahujú veľa cenných vitamínov. Spôsobujú stiahnutie pórov a regenerujú pokožku. Obnovujú tiež rovnováhu pH pokožky, a tým ju regenerujú.

A keďže väčšina kožných ochorení je spôsobená upchatými pórmi, je nevyhnutné ich čistiť a starať sa o ne. Obsahuje tieto vitamíny:

– A a B6,

– C, K a E.

Jednoduchá aplikácia.

Najjednoduchší spôsob aplikácie paradajok je umyť zrelú paradajku, nakrájať ju na plátky a potom si ňou potrieť tvár. Potierajte, kým vaša pokožka neabsorbuje paradajkovú šťavu. Nechajte ho niekoľko minút pôsobiť a potom ho zmyte čistou vodou. Ak máte viac času, môžete si pripraviť aj paradajkový zábal.

Paradajkový zábal

Stačí umyť stredne veľkú zrelú paradajku, rozrezať šupku do tvaru písmena X a na niekoľko sekúnd ju vhodiť do vriacej vody. Vďaka tomu sa ľahšie odlupuje. Potom odstráňte semená a zvyšnú dužinatú časť roztlačte. Vyžmýkajte čo najviac šťavy a naneste ju na vyčistenú tvár.

Zábal nechajte pôsobiť sedem až osem minút a potom ho opláchnite. Môžete si pripraviť aj iný prírodný produkt. Zmiešajte lyžicu paradajkovej šťavy s niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy.

Potom si zmesou utrite tvár a po niekoľkých minútach ju opláchnite veľkým množstvom vlažnej vody. Vďaka našim tipom máte tri možnosti, ako dosiahnuť, aby vaša pleť bola krásna, čistá a bez akné.

Zdieľajte tento článok na Facebooku.
Written By
More from redakcia
Tvarohový koláčik pre všetky mlsné jazýčky!
Ingrediencie Na dvojfarebný korpus si pripravte: 500 g hladkej múky 250 ml...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *