Dokonalé, chrumkavé langoše: Upečené za pár sekúnd…

Zloženie:
  • 3 dkg droždia
  • pol litra mlieka
  • 1 kg polohr. múky
  • 2 dl kyslej smotany
  • 1 polievková lyžica soli

Príprava:
  1. Vo vlažnom mlieku rozkvasíme droždie a spolu s múkou, kyslou smotanou a soľou vypracujeme nie príliš mäkké cesto. Prikryte a nechajte kysnúť na teplom mieste asi pol hodiny.
  2. Potom cesto rozvaľkajte na hrúbku asi pol centimetra a vytvarujte ho podľa potreby.
  3. Langoše smažte v horúcom oleji do zlatista.
  4. Sú výborné posypané syrom, cesnakom a kyslou smotanou.
Prajeme dobrú chuť! Ak sa Vám recept páči, zdieľajte ho aj so svojimi priateľmi a rodinou.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*