Domáci liek z jedlej sódy a medu, ktorý ničí aj tie najnebezpečnejšie choroby…

Ako vám domáci prostriedok z jedlej sódy a medu pomôže v boji proti rakovine?

Rakovinové bunky milujú cukor – a zmiešaním a zahriatím alkalickej sódy bikarbóny s medom bohatým na cukor sa tieto dve látky spoja tak, že med sa zameria na “cukru chtivé” rakovinové bunky (ktoré spotrebujú 15x viac glukózy ako normálne bunky), a tak “zákerne” prenesie do buniek aj sódu bikarbónu, akoby vo vnútri povestného “trójskeho koňa”. Alkalita sódy bikarbóny buď rakovinový mikrób zabije (alebo ho vráti do hibernačnej formy) vo vnútri rakovinovej bunky, takže bunka sa vráti do normálneho stavu. Alebo má alkalizujúci účinok, ktorý spôsobí rýchlu zmenu pH, ktorá bunku zabije. Nárazová vlna alkalizácie vpustí do rakovinových buniek viac kyslíka, ako sú schopné tolerovať. Rakovinová bunka je reverzibilná alebo zlikvidovaná skôr, ako dodávka cukru môže spôsobiť rast rakovinovej bunky. Tu je recept na tento úžasný domáci liek.

Zloženie:
  • Sóda bikarbóna
  • Med
Návod na použitie:

Kombinujte 1 čajovú lyžičku sódy bikarbóny na 1 polievkovú lyžicu medu. Keďže v 1 polievkovej lyžici sú 3 čajové lyžičky, použije sa pomer 1 diel jedlej sódy na 3 diely medu. Keď zmiešate tieto 2 zložky, varte zmes na miernom ohni 5 až 10 minút. Túto zmes neuchovávajte v chladničke.

Užívajte 1 lyžičku tejto zmesi 1-3 krát denne, maximálne 1 až 2 mesiace. Počas tejto liečby musíte zmeniť svoj jedálniček. Musíte znížiť príjem mäsa a žiadny cukor ani bielu múku.

Written By
More from redakcia
Bravčová krkovička v pivovej marináde: Toto musíte vyskúšať!
Ingrediencie: Marinovať 300 ml svetlého piva 2 polievkové lyžice sušeného majoránu 3...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *