Jednoduchý vrstvený jablkový koláč so škoricou z jedného plechu, ktorý urobíte aj behom varenia obeda.

Postup:

1) Premiešajte všetky suché prísady vo veľkej mise.

2) Formu vymažte zľahka olejom a môžete vysypať múkou.

3) Nasypte na dno toľko múčnej zmesi, aby nebolo vidieť dno.

4) Na múku nasypte štedré množstvo strúhaných jabĺk.

5) Ďalej opäť pridajte múčnu zmes, kým nebudú jablká vidieť.

* Opakujte, kým nespotrebujete všetky jablká a múčnu zmes.

5) Nakoniec nastrúhajte na rezy maslo po celom povrchu zákusku.

6) Pečte v predhriatej rúre na 200 ° C asi 40 minút alebo dozlatista.

Written By
More from Redakcia
Jedzte toto jedlo každý deň na ráno a sledujte ako vám mizne tuk z tela.
Vedci zistili, že prvá skupina mala behom dopoludnia a odpoludnia najmenšiu chuť...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *