Jemná, bryndzová nátierka za 15 minút!

Suroviny
  • 250 g bryndze
  • 100 g zmäknutého masla
  • 1 väčšia šalotka
  • 1 KL mletej červenej papriky
  • 1 PL plnotučnej horčice
  • hrsť mikrozeleniny posekanej
  • soľ podľa potreby
  • 1/4 KL mletej rasce
Postup
  1. Maslo vymiešame mixérom do peny, pridáme bryndzu, horčicu, rascu, červenú papriku a ešte dobre mixérom premiešame.
  2. Šalotku pokrájame na drobno, mikrozeleninu posekáme, pridáme k bryndzi a už len varechou premiešame.
  3. Podávame s čerstvým pečivom, ešte môžeme posypať pažítkou alebo petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť 😋 a nezabudnite tento jednoduchý a lahodný recept na bryndzovú nátierku zdieľať aj so svojimi známymi.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*