Karamelový krémeš: Vynikajúci pudingovo-smotanový dezert, ktorý zvládne upiecť každý. Je ľahučký ako obláčik!

Najjemnejšie dezerty sú podľa mňa aj tie najlepšie. A práve taký je pudingovo-smotanový krémeš, ktorý zvládne upiecť každá gazdinka. Je neuveriteľne lahodný a chutí ako obláčik. 

Budete potrebovať:

Na cesto

5 vajec

2 PL kryštálového cukru

5 PL múky

3 PL kakaa

3 PL slnečnicového oleja

1 balíček prášku do pečiva

Na krém

500 ml mlieka

2 balíčky vanilkového pudingu

5 žĺtkov

4 PL cukru

200 ml šľahačkovej smotany

300 g karamelovej čokolády

Na polevu

300 ml šľahačkovej smotany

100 g horkej čokolády

Postup prípravy na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *