Kávové rezy s krémom šľahačkou a čokoládou! Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla.

Príprava

Cesto:

Zmiešajte žĺtky s cukrom, postupne pridávajte teplú vodu, olej, kávu, kakao, múku a prášok do pečiva. Zmiešajte dohladka.

Vyložte plech papierom na pečenie, nalejte do neho zmes a pečte ho vo vyhriatej rúre pri teplote 170 ° C po dobu asi 20 minút.

Kávový krém

Zmiešajte trochu mlieka s pudingom a kávou.

Zvyšok mlieka zohrejte na slabom ohni.

Než začne variť, nalejte zmes do nádoby s pudingom a neustále premiešavajte. Krém je pripravený po dosiahnutí hustej konzistencie.

Po ochladení do zmesi pridajte maslo a cukor. Poriadne premiešajte.

Pripravte šľahačku zo zložiek uvedených vyššie.

Cesto preneste na servírovací podnos, potrite ho kávovým krémom a ozdobte šľahačkou.

zdroj: andreilaslau.ro

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*