Príprava
Cesto:
Zmiešajte žĺtky s cukrom, postupne pridávajte teplú vodu, olej, kávu, kakao, múku a prášok do pečiva. Zmiešajte dohladka.
Vyložte plech papierom na pečenie, nalejte do neho zmes a pečte ho vo vyhriatej rúre pri teplote 170 ° C po dobu asi 20 minút.
Kávový krém
Zmiešajte trochu mlieka s pudingom a kávou.
Zvyšok mlieka zohrejte na slabom ohni.
Než začne variť, nalejte zmes do nádoby s pudingom a neustále premiešavajte. Krém je pripravený po dosiahnutí hustej konzistencie.
Po ochladení do zmesi pridajte maslo a cukor. Poriadne premiešajte.
Pripravte šľahačku zo zložiek uvedených vyššie.
Cesto preneste na servírovací podnos, potrite ho kávovým krémom a ozdobte šľahačkou.
zdroj: andreilaslau.ro
1 2
Leave a Reply