Už dlho je známe, že na prevenciu a liečbu mnohých chorôb stačí prečistiť tráviaci trakt od hlienu, fekálnych usadenín a parazitov.
Za život nám vnútornosťami prejde v priemere 100 ton potravín a 40,000 litrov tekutín a počas tejto doby sa nazhromaždí 7 kilogramov fekálnych usadenina a toxického odpadu, ktoré našu krv zamorujú a spôsobujú neopraviteľné poškodenie tela.
Prítomnosť nečistôt vo vnútornostiach je často spojená s častými zápchami, narušeným metabolizmom, cukrovkou, nadváhou či podváhou, ochorením obličiek a pečene, problémami so zrakom a sluchom, zlým stavom pokožky, vlasov a nechtov a mnohými ďalšími chorobami, počnúc artritídou až po rakovinu.
Klystírom sa vyčistí iba malá časť hrubého čreva – 40-50 cm a preplach špeciálnym prístrojom je drahý a časovo náročný. Užívaním 1-3 lyžíc ľanovej múky si môžete iba za 3 týždne kompletne vyčistiť hrubé a tenké črevo bez toho, aby došlo k narušeniu črevnej mikroflóry.
Vďaka tejto metóde navyše spaľujete tuky, teda sa vaša váha vráti do normálu, a navyše sa zlepší metabolizmus tukov. Ľanová múka dokáže absorbovať a odstrániť toxíny z tela a znížiť hladinu cholesterolu v krvi.
Môže vám pomôcť sa:
- Zápaly horných dýchacích ciest a tráviaceho traktu
- Zápalom žalúdka, zápalom hrubého čreva, žalúdočnými vredmi a vredmi na dvanástorníku
- Ochorením močových ciest, zápalom močového mechúra, pyelonefritídou
- Nadváhou a poruchami v metabolizme tukov
Namiesto bežne raňajok konzumujte 3 týždne nasledujúcu zmes:
- týždeň: 1 lyžica ľanovej múky zmiešaná so 100 ml kefíru
- týždeň: 2 lyžice ľanovej múky zmiešanej so 100 ml kefíru
- týždeň: 3 lyžice ľanovej múky zmiešanej so 150 ml kefíru
Pokiaľ nemôžete zohnať ľanovú múku, potom si kúpte ľanové semienka a rozomelte ich najemno. Ale nerobte si zásoby dopredu, nameľte si semienka každý deň ráno. Raňajkujte túto zmes namiesto bežného jedla. Dbajte na to, aby ste vypili aspoň 2 litre denne. Výborné výsledky sa objavujú aj pri pití medovej vody.
Túto kúru stačí vykonávať raz za rok.
Zdieľajte radu aj so svojimi priateľmi.
Leave a Reply