Krémové cesnakovo-syrové cestoviny, ktoré si zamilujú všetci milovníci cesnaku a syra

Postup:

1.
Cestoviny pripravíme podľa návodu. Na miernom ohni rozpustíme maslo a pridáme pretlačený cesnak. Varíme 2 minúty. Pridáme mlieko, múku a kurací vývar a varíme do zhustnutia. Keď máme hustú omáčku pridáme petržlen a syr. Počkáme kým sa syr rozpustí a zamiešame cestoviny.

Prajeme dobrú chuť!

Zdroj: Sweetlittlebluebird

Written By
More from Redakcia
Už viem, čo si dnes pripravím k poobednej kávičke! Tento nepečený rýchly dezert so salkom očarí vás a aj vašu návštevu!
Nakoniec tortu polejeme pripravenou čokoládovou polevou a uložíme ju do chladničky. Necháme ju...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *