Krémový rez: Veľmi jednoduchý a lahodný koláčik, ktorý sa dá rýchlo pripraviť a chuť každého hneď očarí.

Ingrediencie a príprava:

  1. Urobila som olejovú piškótu, na ktorú som použila: 4 vajcia, 3 lyžice polohrubej múky, 1 lyžicu kakaového prášku, 4 lyžice oleja. Piekla som na plechu 23×35 cm. Upiecť cesto podľa osvedčeného receptu na piškóty zvládne každý.
  2. Zo 6 dl mlieka, 7 polievkových lyžíc cukru, 1 vanilkového prášku a 2 vanilkových pudingov v prášku som uvarila krém. Keď vychladol, vyšľahala som to s cca 20 dkg masla.
  3. Keď piškóta vychladne, prekrojíme ju na polovicu. Jednu polovicu som natrela tohtoročným čerešňovým džemom, na to som dala krém a položila druhý plát.
  4. Na vrch dávam čokoládovú polevu.
Prajem dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*