Kuracie prsia na KRÉMOVEJ OMÁČKE, vďaka ktorej bude mäso šťavnaté a mäkkučké!

Hríbové frikasé: je to starý recept. Toto nezvyčajné slovo môžeme preložiť aj tak že „všetko do toho“. Je to skôr pomenovanie prípravy ako jedla samotného. Môžeme si ho pripraviť z králika alebo hovädziny. Príprava je jednoduchá a výsledok vám zaručene bude chutiť.

Budete potrebovať:

30 dkg šampiňónov

0,5 kg kuracích pŕs

3 dl šľahačkovej smotany

4 PL kyslej smotany

2 strúčiky cesnaku

2 ČL hladkej múky

3 PL slnečnicového oleja

1 celú papriku

soľ a korenie podľa chuti

trochu petržlenovej vňate

Pokračovanie receptu na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*