Lahodné bravčové, pečené v rúre: Tento recept robíme roky a všetci si toto jedlo chvália!


POTREBNÉ PRÍSADY
  • 750g bravč.stehna(alebo kuracie prsia),
  • 4 vajcia,
  • soľ,
  • strúhanka,
  • olej na vysmážanie
Šťava:
  • 200ml vody
  • 1 pol.lyžica horčice,
  • 1 pol. lyžica kečupu,
  • 1 pol. lyžica masla,
  • 1 pol lyžica oleja,
  • 1 čaj.lyžička vegety a mletého čierneho korenia ( nie na kopec)


POSTUP PRÍPRAVY
  1. Mäso pokrájame na rezne, naklepeme,osolíme, obalíme v strúhanke a ešte raz naklepeme.
  2. Vajcia rozšľaháme, mierne osolíme a obalíme v nich strúhankové rezne.
  3. Hneď vysmážame v oleji a ukladáme opražené šikmo na plech.
  4. Vysmažíme a pripravíme si šťavu na podliatie : do misky si dáme všetky suroviny a zalejeme horúcou vodou, aby sa nám roztopilo maslo. Odporúčam urobiť aspoň 1 a pol dávky až dve.
  5. S pripravenou šťavou podlejeme rezne, zakryjeme alobalom a pečieme asi 1/2 hod.na 220°C.
Zdieľajte tento skvelý recept na bravčové mäso z rúry so svojimi priateľmi! Určite si tiež radi pochutnajú!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*