
Ingrediencie:
Cesto:
- 2 polievkové lyžice slnečnicového oleja
- 2 ks vajec
- 1 šálka 33% smotany
- 1 šálka plnotučného mlieka
- 1 šálka kryštálového cukru
- 1 ks prášku do pečiva
- 2 šálky polohrubej múky
- 2 ks Margot
Na polevu:
- 1 ks čokolády na varenie
Postup:
- Tyčinky Margot nahrubo nastrúhajte do misky. Potom pridajte múku zmiešanú s práškom do pečiva. Postupne pridajte ostatné prísady a vymiešajte cesto.
- Cesto vylejte na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečte pri 180 °C približne 30 minút.
- Upečený koláč môžeme potrieť čokoládovou polevou.
Prajeme dobrú chuť!👌👩🍳😋
Autor receptu: Petr Gurmán Boublík
Leave a Reply