Lahodné Margot Rezy, ktoré sú tak jednoduché na prípravu…

Ingrediencie:
Cesto:
  • 2 polievkové lyžice slnečnicového oleja
  • 2 ks vajec
  • 1 šálka 33% smotany
  • 1 šálka plnotučného mlieka
  • 1 šálka kryštálového cukru
  • 1 ks prášku do pečiva
  • 2 šálky polohrubej múky
  • 2 ks Margot
Na polevu:
  • 1 ks čokolády na varenie

Postup:
  1. Tyčinky Margot nahrubo nastrúhajte do misky. Potom pridajte múku zmiešanú s práškom do pečiva. Postupne pridajte ostatné prísady a vymiešajte cesto.
  2. Cesto vylejte na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečte pri 180 °C približne 30 minút.
  3. Upečený koláč môžeme potrieť čokoládovou polevou.
Prajeme dobrú chuť!👌👩‍🍳😋

 

Autor receptu: Petr Gurmán Boublík

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*