Lahodný recept na čokoládový zákusok s tvarohovou plnkou a brusnicovou polevou…

Ingrediencie
  • múka 2/3 šálky
  • kakaový prášok 1 lyžička.
  • 3/4 šálky cukru
  • 1/4 lyžičky soli
  • maslo 100 g
  • horká čokoláda 150 g
  • vajcia 3 ks.
  • vanilkový cukor 2 polievkové lyžice.
  • brusnice s cukrom 1/2 šálky
  • smotanový syr 250 ml

Postup
  1. V jednej miske zmiešajte múku, kakaový prášok, cukor, 1 PL vanilkového cukru a soľ. V inej miske rozpustite maslo a čokoládu vo vodnom kúpeli a premiešajte. Pridajte 2 vajcia a premiešajte. Primiešajte obsah prvej misky.
  2. Formu na pečenie vymažte maslom. Zmes rozotrite a uhlaďte.
  3. V miske mixéra zmiešajte jeden žĺtok, tvaroh, 1 PL vanilkového cukru a 3 PL cukru. Mixujte približne 2 minúty.
    Rovnomerne rozotrite do formy na pečenie na čokoládovú zmes. Na vrch rozotrite tenkú vrstvu brusníc a cukru.
  4. Rúru predhrejte na 174 °C. Pečte 25-30 minút.
Prajeme dobrú chuť!😋👌
PODEĽTE SA O TENTO RECEPT SO SVOJIMI PRIATEĽMI!

Written By
More from redakcia
Broskyňovo-smotanový dezert: Jednoduchý, rýchly a BEZ PEČENIA! Prekvapte svoju rodinu…
Ingrediencie: konzervované broskyne – 380 g broskyňový sirup – 200 ml dlhé...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *