Lepšiu pizzu sme nejedli ani v reštaurácii! Odkedy sme ju vyskúšali, inú už ani nerobíme…

Keď chcem niečo rýchle a chutné na večeru, pripravujem tento recept!

Prísady:

  • 40 dkg hladkej múky
  • 1 dl vlažného mlieka
  • 2 dl vlažnej vody
  • 3 dkg droždia
  • 4 pl oleja
  • ½ čl soli
  • ½ čl cukru

Postup:

Droždie nechám napučať v mlieku s cukrom, keď je hotové vymiesim cesto. Nechám kysnúť 1-1,5 hodín. Po nakysnutí cesto vyvaľkám na veľkosť plechu. Na vymastenom plechu pečiem 40-50 minút pri teplote 175°C.  Prísady si dáme s pizzou zapiecť už podľa svojej chuti.

Prajeme dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*