Mokrá bábovka Z HRNČEKA: Keby som vedela, že do cesta stačí pridať len túto jednu vec, robila by som to tak celý život!

Už tradične sa inšpirujem skvelými recepty, ktoré sú overené, odskúšané a tešia sa veľkému úspechu. Ja osobne mám veľmi rada bábovky, ale môj muž hovorí, že bábovka je pre neho príliš suchá a dáva prednosť iným dezertom. Keď som našla túto bábovk, povedala som si, že recept skúsim.

Poviem vám len toľko, že manžel zjedol polovicu len tak na posedenie. Toto je neskutočne šťavnatý a výborný koláčik, robím ju takto už 10 rokov. Tajomstvo je v nízkotučnom tvarohu, ktorý pridáte rovno do cesta. A podľa mňa aj v tom pudingu, ostatne skúste sami a uvidíte.

Potrebujeme:

1 hrnček kryštálového cukru

2 hrnčeky polohrubej múky

1 vanilkový puding

1 prášok do pečiva

1 vanilkový cukor

2 vajíčka

3/4 hrnčeka oleja

1 hrnček mlieka

1 odtučnený tvaroh 250 g (keď nie je dávam aj jogurt-1 téglik, pokojne aj ochutený, ale potom už nedávam kakao)

kakao, hrozienka, kúsky čokolády – čo máte radi

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*