Mokrá bábovka Z HRNČEKA: Keby som vedela, že do cesta stačí pridať len túto jednu vec, robila by som to tak celý život!

Už tradične sa inšpirujem skvelými recepty, ktoré sú overené, odskúšané a tešia sa veľkému úspechu. Ja osobne mám veľmi rada bábovky, ale môj muž hovorí, že bábovka je pre neho príliš suchá a dáva prednosť iným dezertom. Keď som našla túto bábovk, povedala som si, že recept skúsim.

Poviem vám len toľko, že manžel zjedol polovicu len tak na posedenie. Toto je neskutočne šťavnatý a výborný koláčik, robím ju takto už 10 rokov. Tajomstvo je v nízkotučnom tvarohu, ktorý pridáte rovno do cesta. A podľa mňa aj v tom pudingu, ostatne skúste sami a uvidíte.

Potrebujeme:

1 hrnček kryštálového cukru

2 hrnčeky polohrubej múky

1 vanilkový puding

1 prášok do pečiva

1 vanilkový cukor

2 vajíčka

3/4 hrnčeka oleja

1 hrnček mlieka

1 odtučnený tvaroh 250 g (keď nie je dávam aj jogurt-1 téglik, pokojne aj ochutený, ale potom už nedávam kakao)

kakao, hrozienka, kúsky čokolády – čo máte radi

Postup prípravy na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Strata domáceho miláčika náš život ovplyvňuje oveľa viac ako si myslíme
Domáci miláčikovia nás napĺňajú radosťou od prvého momentu. Pre mnohých majiteľov domácich...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *