Mokrá bábovka Z HRNČEKA: Keby som vedela, že do cesta stačí pridať len túto jednu vec, robila by som to tak celý život!

Postup:

Do misky si dáme najprv všetko čo je suché a premiešame, potom pridáme hrozienka, mlieko, vajcia, olej, tvaroh. Premiešame a nalejeme 3/4 cesta do vymastenej, strúhankou vysypanej formy. 1/3 cesta si zafarbíme kakaom (kto nemá rád kakao nemusí) a dolejeme do formy. Pečieme pri teplote 150-180 (záleží na rúre, každá pečie inak) asi tak 40 minút, zakaždým ju pečiem inak dlho, záleží vždy na tvarohu. Najlepšie je skúsiť špajdľou, či je cesto upečené. A nemusíte sa už nikdy obávať, že by bábovka zostala suchá, pri tejto to nehrozí!

Želáme vám dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*