Nadýchaný, tvarohovo-citrónový koláč: Svieža dobrota pre mlsné jazýčky!

Suroviny:
  • 1 kg tvarohu
  • 8 žĺtkov
  • 1 veľké balenie smotany 18% (400g)
  • 1 veľké balenie 30% smotany (400 g)
  • 1,5 šálky cukru (300 g)
  • 2 citrónové želé bez cukru (2 x 40 g)
  • pár kvapiek citrónovej arómy alebo lyžička citrónového extraktu
  • citrónova šťava (asi 50 ml, 5 polievkových lyžíc)
  • strúhaná citrónová kôra
  • 8 bielkov
Na citrónovú polevu:
  • 1 citrónová želé
  • 250 ml horúcej vody (1 pohár)
  • 100 g syra mascarpone
  • 1 plechovka scedených broskýň

Postup:

Prajeme dobrú chuť!
Ak sa Vám tento tip na recept páči, podeľte sa oň aj so svojimi priateľmi a rodinou.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*