Najlepší parížsky krém, aký ste kedy mali!

Potrebné prísady:
  • 1/2 litra šľahačky (33% )
  • 150 g cukor krupice
  • 5 lyžíc kakaa
  • 200 g kvalitnej tmavej čokolády
  • 250 g zmäknutého masla

Postup prípravy:
  1. Za stáleho miešania zvaríme šľahačku, cukor a kakao.
  2. Po krátkom povarení odstavíme a do horúceho zamiešame nalámanú čokoládu. Potom vmiešame pokrájané maslo.
  3. Necháme vychladnúť a počas chladnutia občas premiešame, vychladnuté dáme do chladničky. Druhý deň šľahačom len ľahučko premiešame.
Dobrú chuť! Zdieľajte tento recept na krém aj so svojimi priateľmi :).

Autor receptu Lucia Momčeva

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*