Netradičné rezne so syrom, smotanou a paradajkami. Sú šťavnaté a nepripravujú sa na panvici, ale v rúre.

Potrebujeme:
  • 6 plátkov bravčovej krkovičky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3-4  PL kyslej smotany alebo majonézy
  • 1 veľká cibuľa
  • 2-3 ks. paradajok
  • 150 g Syr
  • Soľ, korenie
Postup:
  1. Bravčovú krkovičku zľahka naklepte, osoľte a okoreňte podľa chuti.
  2. Vymastite nádobu na pečenie alebo ju vyložte papierom na pečenie. Plátky mäsa poukladajte do misky, potrite kyslou smotanou alebo majonézou (zmiešanou s prelisovaným cesnakom).
  3. Cibuľu nakrájanú na kolieska položte na cesnakovú omáčku, na každú položte plátok paradajky a kotlety vložte do rúry. Pečte pri 200 °C približne 20 minút.
    Potom ho vyberte, posypte strúhaným syrom, vráťte do rúry a pečte ďalších 15 minút.
  4. Podávajte so zeleninou, ryžou alebo klasickou zemiakovou kašou.
DOBRÚ CHUŤ!
Written By
More from redakcia
Každý deň počas 2 mesiacov pili paradajkovú šťavu: Výsledok je neuveriteľný!
Paradajky sa považujú za “superpotravinu”. Odborníci z Taiwanskej univerzity sa rozhodli uskutočniť...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *